5 / 6

Lemon Mousse

Ingrediente necesare pentru lemon mousse:

  • 300 ml frisca lichida
  • 50 g zahar
  • 2 albusuri
  • zeama si coaja de la o lamaie

Mod de preparare lemon mousse:

Batem frisca cu zaharul, eventual adaugam un pliculet de intaritor, iar cand incepe sa se intareasca, turnam coaja si zeama de lamaie.
Separat, batem albusurile spuma, pana cand stau batoase. Acesta e momentul in care cele doua compozitii trebuie sa se cunoasca, adaugand cate 1-2 linguri de albus peste frisca, in timp ce mixam.

Cand e gata, turnam spuma in paharele de servit si dam la frigider cateva ore. Este un desert foarte usor si racoritor, care e gata cat ai bate din palme.

O reteta recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri