Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru amaretto:
Am folosit o baza de inghetata de lamaie:
- 150 g iaurt
- 200 g smantana groasa
- zeama si coaja de la o lamaie
- 100 g zahar pudra
- 100 ml frisca lichida
- 150 g dulceata de cirese amare
Mod de preparare inghetata amaretto:
Din iaurt, smantana, zahar si frisca lichida am batut o crema de frisca pufoasa la care am adaugat zeama si coaja de lamaie. Am amestecat foarte usor cu dulceata de cirese amare si am pus in forma la congelator timp de 5-6 ore. La servire am adaugat topping din siropul dulcetii peste cupele de inghetata.
O reteta oferita de blogul caietul-cu-retete.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!