Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru amaretto:
Am folosit o baza de inghetata de lamaie:
- 150 g iaurt
- 200 g smantana groasa
- zeama si coaja de la o lamaie
- 100 g zahar pudra
- 100 ml frisca lichida
- 150 g dulceata de cirese amare
Mod de preparare inghetata amaretto:
Din iaurt, smantana, zahar si frisca lichida am batut o crema de frisca pufoasa la care am adaugat zeama si coaja de lamaie. Am amestecat foarte usor cu dulceata de cirese amare si am pus in forma la congelator timp de 5-6 ore. La servire am adaugat topping din siropul dulcetii peste cupele de inghetata.
O reteta oferita de blogul caietul-cu-retete.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei