2 / 5

Supa-crema de sfecla

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de sfecla:

  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa
  • putin ulei
  • 4 linguri de faina
  • busuioc, tarhon
  • aprox 500 gr sfecla rosie


Mod de preparare supa-crema de sfecla:

Ceapa si cartofii taiati cubulete se calesc usor in putin ulei. Se pudreaza cu faina si adauga treptat aproximativ 1-1,5 litri de apa. Se adauga si sfecla, busuiocul si tarhonul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.

Cand s-au fiert, fie se paseaza cu robotul de mana fierbinte fiind, fie se lasa sa se raceasca si se paseaza in blender.

Se serveste simpla sau cu crutoane.

Mie personal mi-a placut mult mai mult rece decat calda. Deci merge si ca o supa racoritoare de vara!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri