2 / 4

Inimioare de ciocolata

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru inimioare de ciocolata:

  • 200 grame faina
  • 50 gr cacao
  • 1/2 praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 grame ciocolata
  • 100 grame unt
  • 100 grame zahar
  • 1 ou


Mod de preparare inimioare de ciocolata:

1. Amestecati faina, praful de copt si cacaoa.

2. In bain-marie topiti ciocolata, adaugati untul si incorporati si zaharul.

 

3. Cand s-au topit ingredientele, lasati sa se raceasca usor si dupa ce ati adaugat un ou, bateti bine cu mixerul.

4. Adaugati treptat amestecul de faina si amestecati bine. Puneti aluatul la rece 30 de minute si apoi intindeti-l pe o suprafata pudrata cu faina. Decupati inimioare (eventual le puteti decora cu alune tocate) si asezati-le pe o tava pe care ati intins hartie de copt.

 

5. Coaceti 10-15 minute.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri