3 / 4

Cupcakes cu inimioare

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cupcakes cu inimoare:

  • 175 g faina
  • 2 oua
  • 150 g ciocolata neagra 60%
  • 150 g unt
  • 200 g zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita pudra de vanilie

Pentru decor:

  • glazura
  • inimioare


Mod de preparare cupcakes cu inimioare:

Mai intai de toate cautam cea mai buna si mai fina ciocolata. Eu am ales o ciocolata neagra cu continut masa de cacao 60%. Este atat de buna si delicioasa, si se comporta atat de bine cand este preparata termic, cu siguranta o sa va placa!

Tocam bucati ciocolata si o asezam intr-un vas pe bain marin impreuna cu o lingurita de unt din cele 150 de grame. Dupa ce s-a topit, o lasam deoparte sa se raceasca usor. Intr-un castron amestecam restul de unt moale impreuna cu zaharul. Adaugam ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare, adaugam si pudra de vanilie, apoi ciocolata topita si racita. La sfarsit de tot punem faina amestecata cu praful de copt. Compozitia rezultata o impartim in forme (de care vrem, de care ne plac, de care avem ). Eu am gasit aceste mici forme de hartie care mi-au placut tare mult! Le-am umplut cu compozitia ciocolatoasa, le-am dat la cuptorul incins la 180 grade C pentru 20 de minute. Le-am lasat sa se raceasca. Dupa care a inceput joaca
Le-am glazurat cu glazura roz de capsune si alba de iaurt, dupa care imediat am infipt in glazura inimioarele.

cupcakes cu glazura de ciocolata

 

Mizeria de rigoare devine un deliciu! Dupa o joaca indelungata, cupcakes-urile aratau asa: ciufulite si glazurate aiuristic.

O reteta recomandata de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri