Pasca cu branza

Pentru umplutura se freaca branza cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul vanilat, coaja de lamaie, grisul, faina, smantana, untul, o parte din stafide, albusurile spuma, apoi se toarna peste aluat si se presara cu restul de stafide;
Se unge cu ou si se da la cuptor la foc potrivit cam 1 ora;
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se scoate din forma cand s-a racit.
O reteta propusa de: emanuela Gheorghita (e13143)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- pasca
- pasca cu branza
- paste
- reteta pasca
- reteta pasca cu branza
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare