Pizza la gratar pe blat de dovlecei

12:03, 28 Martie 2012 publicat în Retete culinare28 share-uri

Pentru acest inceput de primavara am decis sa incerc ceva usor - si de mancat, si de facut. Am decis sa incerc o reteta de pizza putin mai altfel - fara aluat si fara gluten. Iar blatul de pizza l-am inlocuit cu dovlecel.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pizza la gratar pe blat de dovlecei:

  • 1 dovlecel putin mai mare
  • putina pasta de tomate
  • oregano
  • masline
  • salam picant
  • cascaval
  • ulei de masline

Mod de preparare pizza la gratar pe blat de dovlecei:

Am facut mai intai focul in gratar si dupa ce l-am pornit, l-am inchis si am intrat in casa sa prepar pizza.

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...

Dovlecelul l-am taiat in rondele usor oblice, astfel incat sa maresc cat mai mult suprafata.

Am uns fiecare feliuta cu putin ulei de masline, apoi cu putina pasta de tomate. Am sarat usor si am presarat din belsug oregano - mie imi place mult :)

Citeste si:
Panasonic prezintă noua gamă inovativă de mașini de făcut pâine
Panasonic prezintă noua gamă...

Am presarat putine masline taiate, am pus peste feliutele de salam si cascavalul.

Am pus feliutele astfel pregatite pe gratar si le-am lasat acolo pentru aproximativ 20-30 de minute.

Mi-a placut la nebunie aceasta varianta rapida si usoara de pizza.

O reteta excelenta oferita de amainbucatarie.blogspot.com.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri