2 / 6

Pui Shanghai

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui shanghai:

  • carne de pui – am folosit pulpa dezosata si fara pielita, taiata fasii
  • 2 oua
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri amidon
  • 1 – 2 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura de mustar
  • marar tocat marunt
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare pui shanghai:

Pregatim puiul, il taiem fasii de marimea unui deget. Preparam si sosul, amestecand bine laolalta mustarul, soia, amidonul, mararul, usturoiul facut pasta, sare, piper. Dam fasiile de pui prin acest amestec dupa care le tavalim prin taratele de ovaz, pe toate partile sa adere bine pe toate partile. Le punem la prajit in uleiul gata incins, am folosit o tigaie tip wok, se fac mult mai repede. Minunate cu o salatica de rosii alaturi si un sosulet de iaurt cu usturoi si marar tocat. Yummmmmmiiiii!!!!

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri