Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tiramisu:
- 3-4 cani cafea expresso,mai de calitate
- 400 gr. Savoiardi (piscoturi)
- 250 gr. mascarpone
- 3 oua
- 3 linguri de zahar
- cacao amara (2 linguri)
Mod de preparare tiramisu:
Se separa albusul de galbenus. Se freaca bine galbenusul cu zaharul, se adauga si Mascarpone. Se bat albusurile spuma si se adauga peste prima compozitie.S e inmoaie piscoturile(Savoiardi) in cafea si se asaza unul langa altul, pe un strat pe un platou sau mai bine intr-o tava cu margini inalte. Deasupra se pune jumatate din compozitie, iar se repeta cu un alt rand de piscoturi inmuiate in cafea dupa care restul compozitiei cremoase. Se presoara cacao deasupra cu ajutorul unei strecuratori de ceai.
BUON APETITTO!!!
O reteta propusa de: carmen cristea (garbo224529)
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră