Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tiramisu:
- 3-4 cani cafea expresso,mai de calitate
- 400 gr. Savoiardi (piscoturi)
- 250 gr. mascarpone
- 3 oua
- 3 linguri de zahar
- cacao amara (2 linguri)
Mod de preparare tiramisu:
Se separa albusul de galbenus. Se freaca bine galbenusul cu zaharul, se adauga si Mascarpone. Se bat albusurile spuma si se adauga peste prima compozitie.S e inmoaie piscoturile(Savoiardi) in cafea si se asaza unul langa altul, pe un strat pe un platou sau mai bine intr-o tava cu margini inalte. Deasupra se pune jumatate din compozitie, iar se repeta cu un alt rand de piscoturi inmuiate in cafea dupa care restul compozitiei cremoase. Se presoara cacao deasupra cu ajutorul unei strecuratori de ceai.
BUON APETITTO!!!
O reteta propusa de: carmen cristea (garbo224529)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară