Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spanac gratinat:
- 400 gr ciuperci
- 300 gr spanac congelat
- 2 catei usturoi
- putin praz
- putina feta
- 2-3 oua
- sare, piper
- cascaval
Mod de preparare spanac gratinat:
Am inceput prin a cali usturoiul, peste care am adaugat ciupercile si le-am lasat la foc mic pana au lasat apa. Am adaugat spanacul si prazul si le-am mai lasat putin pe foc sa amestece aromele. Am pus spanacul in tavi de ceramica si am presarat peste putina branza feta. Am batut bine ouale, le-am sarat si le-am pus piper si am turnat peste spanac. Peste toate astea am pus putin cascaval.
Am dat la cuptor cam 30 de minute.
Amainbucatarie va recomanda si alte retete delicioase!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?