Revista La Cucina iti recomanda o reteta potrivita acestui sezon. Afla cat de usor o poti prepara chiar tu in casa. Putem acoperi pateul cu un strat de unt topit si aromat cu cimbru sau arpagic verde. Topim 60g de unt intr-o craticioara, adaugam verdeata si turnam peste pateul asezat in caserola. De asemenea putem adauga in pateu putin usturoi tocat si 1-2 linguri de coniac, pentru un gust mai bogat.
Revista La Cucina iti recomanda o reteta potrivita acestui sezon. Afla cat de usor o poti prepara chiar tu in casa. Putem acoperi pateul cu un strat de unt topit si aromat cu cimbru sau arpagic verde. Topim 60g de unt intr-o craticioara, adaugam verdeata si turnam peste pateul asezat in caserola. De asemenea putem adauga in pateu putin usturoi tocat si 1-2 linguri de coniac, pentru un gust mai bogat.
Ingrediente - 500g ficat de pui
- 200g smantana
- 50g unt
- marar verde
- sare
- piper
Cum preparam • Fierbem ficatul de pui in apa cu sare. Lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, tocam cu masina de tocat, trei sferturi din cantitate, folosind cea mai mica sita.
• incingem untul intr-o craticioara, punem ficatul tocat, sare si piper dupa gust. Fierbem 10 minute amestecand continuu.
• La final punem smantana, ficatul intreg si mararul tocat. Servim cu paine prajita.
6 portii
Timp de preparare: 40 minute
Pentru mai multe retete, te asteptam pe
https://www.lacucina.ro/.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie