Preparat absolut delicios!

Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 portii):

  • 12 cotlete de miel,
  • 3 linguri de faina,
  • 2 oua,
  • 6 linguri de pesmet,
  • 100g. sunca,
  • 150g.mozzarella taiata in 12 felii ,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit,
  • bulbi de anghinare;

Mod de preparare:

1.Se bat cotletele , se condimenteaza cu sare si piper , se tavalesc prin faina,oua batute si pesmet.Se prajesc pe ambele parti 3 minute in ulei incins.Pe masura ce se scot din tigaie , se pun pe hartie absorbanta.
2.Se pun cotletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si peste ele se aseaza cate o felie de sunca si una de mozzarella.Se pun la cuptor la 220*C (temperatura foarte ridicata)pana se topeste branza.
3.Cotletele se servesc cu anghinare proaspata sau conservata si un vin rosu sec.Daca anghinarea e proaspata , se curata de frunze si se pune in apa rece cu felii de lamaie , pentru a-i mentine culoarea.Apoi, se caleste in unt , cu grija sa nu i se strice forma.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cotlete de miel cu anghinare si mozzarella.

Articole similare