Ingrediente
- 350 de grame branza
- 100 g unt
- jumatate de lingurita de boia dulce
- un varf de cutit de chimen pisat
- ceapa
- sare dupa gust
Mod de preparare
Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu untul, cu chimenul, sare si boia.
Ceapa se adauga daca se doreste si ea taiata marunt.
Se poate decora cu rosii si ardei grasi.
Un preparat usor de facut si delicios in acelasi timp!
Pofta buna!
Tu ce preparate cu branza cunosti? Da click aici si trimite retetele tale!
Va recomandam si urmatoarele articole:
Pandispan pufos
Prajiturele cu scortisoara
Perisoare dietetice
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse