Ingrediente
- 350 de grame branza
- 100 g unt
- jumatate de lingurita de boia dulce
- un varf de cutit de chimen pisat
- ceapa
- sare dupa gust
Mod de preparare
Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu untul, cu chimenul, sare si boia.
Ceapa se adauga daca se doreste si ea taiata marunt.
Se poate decora cu rosii si ardei grasi.
Un preparat usor de facut si delicios in acelasi timp!
Pofta buna!
Tu ce preparate cu branza cunosti? Da click aici si trimite retetele tale!
Va recomandam si urmatoarele articole:
Pandispan pufos
Prajiturele cu scortisoara
Perisoare dietetice
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.