Am prezentat diferite moduri de a prepara clatite, insa nu si in stilul frantuzesc. Pentru a pregati acest tip de clatite avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 50 g zahar
- 85 g margarina
- 1 lingurita rom
- coaja de lamaie
- 300 g faina
- ulei
- 2 oua
Mod de preparare
Margarina se freaca bine si se adauga zaharul, a lingurita de rom ( depinde de gust, se poate pune si mai mult ), ouale si coaja de lamaie.
Se amesteca in continuare si se adauga treptat si cantitatea de faina.
Se poate adauga si praf de copt.
Din aceasta compozitie se fac bulgari mici care se pun intr-o cratita in ulei si se fierb.
Se servesc calde si date cu zahar pudra.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse