Tagliatelle din morcov si dovlecei cu sos de rosii
Ingrediente necesare:
- 150g dovlecei
- 150g morcovi
- 90g rosii
- 1 catel de usturoi
- 10g ulei de masline
- cateva frunze de busuioc (eu am folosit busuioc congelat)
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Spalati dovleceii si morcovul bine. Taiati dovleceii in jumatate si cu ajutorul unei lingurite scoateti semintele. Curatati morcovul sau spalati-l bine cu o periuta si cu ajutorul unei mandoline de decojit legume taiati-le pe lung. Preparati sosul din rosie, ulei de masline, busuioc si usturoi. Dati rosia prin razatoarea cu gauri mari, zdrobiti usturoiul apoi amestecati toate ingredientele. Sarati dupa gust. Adaugati sosul peste legumele taiate si amestecati putin. Gata ati terminat. Sa stiti ca eu am fost sceptica la inceput, dar mi-a placut foarte mult. Nu sunt adepta unui regim alimentar in totalitate raw, dar din cand in cand merge. Puteti folosi aceste legume ca si garnitura sau ca salata.
Incercati tagliatelle din morcovi si dovlecei cu sos de rosii.
O reteta propusa de blogul saffronanddates.blogspot.ae/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară