Pentru ca am intrat in Postul Pastelui va propunem weekendul acesta un meniu de post. E bine sa incercati sa tineti un post corect macar doua zile pe saptamana. Organismul si starea de spirit va vor multumi.

Tagliatelle din morcov si dovlecei cu sos de rosii

Ingrediente necesare:

  • 150g dovlecei
  • 150g morcovi
  • 90g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 10g ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc (eu am folosit busuioc congelat)
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

Spalati dovleceii si morcovul bine. Taiati dovleceii in jumatate si cu ajutorul unei lingurite scoateti semintele. Curatati morcovul sau spalati-l bine cu o periuta si cu ajutorul unei mandoline de decojit legume taiati-le pe lung. Preparati sosul din rosie, ulei de masline, busuioc si usturoi. Dati rosia prin razatoarea cu gauri mari, zdrobiti usturoiul apoi amestecati toate ingredientele. Sarati dupa gust. Adaugati sosul peste legumele taiate si amestecati putin. Gata ati terminat. Sa stiti ca eu am fost sceptica la inceput, dar mi-a placut foarte mult. Nu sunt adepta unui regim alimentar in totalitate raw, dar din cand in cand merge. Puteti folosi aceste legume ca si garnitura sau ca salata.

retete de post

Incercati tagliatelle din morcovi si dovlecei cu sos de rosii.

O reteta propusa de blogul saffronanddates.blogspot.ae/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend? 3 retete de post.