Sunt convinsa ca te-ai intrebat de nenumarate ori de ce regimul de slabire tinut de o prietena nu are aceleasi efecte asupra ta, desi l-ai urmat cu sfintenie. Unul dintre raspunsuri af fi ca amica ta si-a adaptat regimul alimentar in functie de zodiac in care este nascuta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.
Pentru ca iubesc natura, Tauroaicele pot iesi in parc la o plimbare pe joss au cu bicicleta sau daca timpul nu va permite, mergeti la un salon pentru a beneficia de efectele unui masaj de relaxare.

Nativele din Gemeni au prostul obicei de a manca manca pe fuga si sunt adeptele produselor de tip fast-food si a tot ce tine de prajeala. Un alt viciu al lor este ca se trezesc noaptea pentru a mai lua o gustare. Desi stilul lor alimentar este, in general, foarte dezordonat, adopta cu usurinta ideea de a tine regim, insa daca rezultatele nu apar imediat, isi pierd rabdarea si abandoneaza dietele. Nu se lasa pacalite de promisiunile de slabire peste noapte si nici nu cred in dietele fade, care distrug organismul.
Pentru a-si mentine oasele sanatoase, este necasar ca Gemenii sa include in dietele lor cat mai multe produse lactate, care au un continut ridicat de calciu: lapte degresat, iaurt dietetic sau branza. Fructele si legumele proaspete nu trebuie sa lipseasca de la nicio masa, cele mai potrivite pentru Gemeni fiind: portocale, grepfrut, piersici, caise si morcovi. Inlocuiti cafeaua si alte bauturi cu efect energizant cu ceaiuri de plante.
Deoarece au un organism cu arderi rapide, majoritatea nativelor din Gemeni va slabi destul de usor daca va consuma legume si carne la gratar.

Nativele din Rac sunt in permantenta obsedate de numarul kilogramelor,dar le este greu sa ia masuri pentru a combate aceasta problema delicate. Exista posibilitatea ca Racii sa ia in greutate odata cu inaintarea in varsta, iar din cauza stomacului sensibil, tind sa au probleme de digestie, sa fie predispusi la ulcer, gastrita si greturi.
Intrucat pentru Rac gatitul este o adevarata arta, le este greu sa tina un regim alimentar care sa dea rezultate satisfacatoare. Din aceasta cauza, dieta trebuie adaptata stilului de viata, afltfel nu va da rezultate niciodata. Deoarece unul dintre atuurile nativelor din rac este rabdarea, nu renunta niciodata la o dieta pana nu isi capata silueta dorita.
Alimentele recomandate sunt pepenele rosu, fructe de mare in cantitati moderate, lapte, branza, salata verde, rosii, struguri, pui sau peste.
Evitati zaharul, produsele de patiserie, painea alba si berea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri