Discutiile continua aici. Daca esti pro sau contra privind o reteta intra si spune-ti parerea. Forumul Delly te asteapta cu o multime de informatii noi.

Discutiile de pe forum continua. Au aparut noi teme dar s-au adaugat si alte pareri la discutiile deja existente.Tu de ce parte esti? Pro sau contra?

O cititoare de-a noastra vrea o reteta de ciorba de pui a la grec. Chiar nu o poate ajuta nimeni cu un sfat? Daca stii o reteta care merita incercata pentru aceasta ciorba da click aici si scrie secretul tau culinar.

Vremea calduroasa ne da batai de cap in continuare .Ce poate fi mai bun in aceasta perioada decat o inghetata racoroasa? Nu ezita si impartaseste-ne reteta ta aici.

Despre bunele maniere la masa se discuta la subiectul deschis Ruxi.



Se pare ca la subdomeniul bucatarii internationale de succes ramane cea italiana.Dar de ce sa nu vorbim si de alte bucatarii? Deschide un subiect aici!

S-a redeschis si discutia privind fast- food-ul in scoli.Daca esti pro sau contra acestui tip de mancare in scoala spune-ti parerea aici.

Pareri diferite in ceea ce priveste ciorba de varza gasesti tot pe froumul delly.

In cazul in care ai vreo problema sau doar vrei sa ajuti si sa dai sfaturi, intra pe forumul nostru!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Un articol de Livia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri