Sunt convinsa ca te-ai intrebat de nenumarate ori de ce regimul de slabire tinut de o prietena nu are aceleasi efecte asupra ta, desi l-ai urmat cu sfintenie. Unul dintre raspunsuri af fi ca amica ta si-a adaptat regimul alimentar in functie de zodiac in care este nascuta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.
Sunt convinsa ca te-ai intrebat de nenumarate ori de ce regimul de slabire tinut de o prietena nu are aceleasi efecte asupra ta, desi l-ai urmat cu sfintenie. Unul dintre raspunsuri af fi ca amica ta si-a adaptat regimul alimentar in functie de zodiac in care este nascuta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Daca esti curioasa ce dieta ti se potriveste si ce aliment ear trebui incluse in alimentatia, citeste in continuare “Dietele in functie de zodie”.

Pentru ca tin foarte mult la aspectul lor fizic, nativele din Berbec nu pot accepta obezitatea ca pe un lucru normal. Din acest motiv, ele sunt foarte entuziasmate cand vine vorba de a tine o dieta, dar daca rezultatele nu apar intr-un timp scurt, isi pierd entuziasmul si isi indreapta atentia spre o alta dieta.
Cele mai eficiente diete pentru Berbec sunt cele sarace in calorii,dar bogate in proteine. Alimentele ideale pentru tine sunt cele bogate in continut de fosfat potasiu, precum rosiile, fasolea, nucile, banane, caise, spanac sau orez brun.
Carnea rosie, condimentele, vinul rosu si lichiorul trebuie evitate de nativele acestei zodii, dar pot fi inlocuite cu carnea alba de peste, legume si cat mai multe fructe. Nu uita sa iti condimentezi mancarea cu marar si patrunjel, care au un continut ridicat de vitamine.
Excesele de cafea, alcool si tutun iti pot cauza o bulimie de stres, asa ca fa tot posibilul si redu-le drastic pe perioada dietei.

Nativele din Taur au tendinta de a se ingrasa odata cu inaintarea in varsta, cand le este tot mai greu sa faca miscare si sa adopte un stil alimentar sanatos. Se stie ca Taurii au inclinatie spre mancarurile bogate in grasimi, ca fripturi de porc sau pui, cartofi prajiti sau musaca. De asemenea, le este greu sa reziste in fata unei prajituri insiropate sau a unei bucati de ciocolata.
Nativele din Taur au mare rabadare cand vine vorba de o dieta, preferand sa tina un regim de slabire sanatos, care sa nu le distruga stomacul. Pe perioada verii, le place sa manance cat mai colorat, in farfuria lor gasindu-se toate legumele specifice anotimpului. Cruditatile se afla pe primul loc, printre ele numarandu-se rosiile, ardeii grasi, castravetii, ridichiile, salata verde, fasolea sau ceapa verde. Evitati painea si dulciurile, inamicii numarul 1 al siluetei.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri