Iti incepi ziua c-un gel de dus revigorant, cu cea mai buna crema hidratanta, c-un rimel care sa ti alungeasca genele ca niciun altul. Iti pui apoi o rochie vaporoasa, poate in dungi marinaresti, ca-s in trend vara asta si sandalele preferate. La final, un puf din parfumul cu miros de liliac.
Dar daca ai incepe ziua c-un mic dejun sanatoso-copios? Paine prajita unsa cu unt proaspat, deasupra cascaval din belsug, masline grecesti si un fresh de portocale. Ti-ar lua cateva minute, ai fi la fel de frumoasa si poate n-ai mai lesina in sala de sport, nu te-ar mai durea capul si nici stomacul si poate ai avea mai multa energie.

Dar tu stii de fapt cum ti-ar fi mai bine. Insa daca vrei un chip frumos si un trup sanatos mananca tot ce e mai bun pentru tine. Alege cu grija ce cumperi, cand e sa cumperi lapte, alege-l pe cel care ti se potriveste, fructele la fel, painea, untul, cerealele. Uita-te unde, cand si cum sunt produse. Iar cand e vorba de cascaval, alege Delaco. Fara nicio rezerva, cu ochii inchisi. Fiindca pastreaza in el toata esenta laptelui adica tot ce are laptele mai bun, si ai sa razi, desi sanatos, e foarte gustos.

Imagine main: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri