Cafeaua este considerată o licoare magică, în special datorită faptului că te ajută să începi ziua cu energia de care ai nevoie. Pentru asta, trebuie să cunoști câteva informații generale importante.

5 criterii de care să ții cont în alegerea cafelei

Brand

Brandurile de cafea sunt variate și le cunoști din reclame. Cel mai sigur mergi pe acele branduri consacrate și deja testate de tine. Din când în când, poți încerca și un brand nou. Asta dacă îți place să fii la curent cu tot ce este nou în materie de cafea.

Formă

Cafeaua boabe este în topul preferințelor iubitorilor de cafea, deoarece în această formă cafeaua are o aromă bogată și savuroasă. Aroma unei cafele proaspăt râșnite este aparte. Dacă poți și îți place să faci asta acasă, alege întotdeauna boabele de cafea.

Desigur, cafeaua măcinată este o alegere populară în rândul majorității consumatorilor. În anumite situații, de exemplu în călătorii sau atunci când nu ai o râșniță la îndemână, reprezintă și ea o alegere bună.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Mai nou, cafeaua se regăsește și sub formă de capsule, pentru care se folosesc aparate dedicate lor.

Ambalaj

Au apărut tot felul de tehnologii de vidare a ambalajelor de cafea. Fiecare brand vine cu o prezentare specială. În principiu, caută să fie un ambalaj sigilat și care să se poate închidă ușor după deschidere. Legat de depozitarea cafelei, evită pe cât posibil căldura și umezeala.

Proveniență

Multe țări au o istorie deosebită în ceea ce privește cultivarea boabelor de cafea. De exemplu, Brazilia și Columbia sunt în top, dar și țările africane, așa cum este Etiopia.

Aparat

O cafea se poate prepara în diverse moduri, de la french press la cafetieră, espressor automat sau ibric.

Dincolo de aceste criterii principale, ia în considerare și prețul cafelei. Dacă o cafea este scumpă, nu înseamnă că-ți va satisface toate așteptările. Atunci când nu vrei un produs din supermarket, încearcă să vezi ce înseamnă un magazin cu cafea de specialitate, în care un barista te va ghida spre cumpărarea cafelei dorite. În plus, poți degusta diverse sortimente și altfel te vei putea convinge că vei cumpăra cea mai bună cafea pentru tine.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Cum alegi cea mai bună cafea boabe pentru espressorul automat

După cum ai văzut, tipul aparatului în care îți faci cafeaua este un criteriu important de care să ții cont în ritualul tău de preparare a acestei băuturi. Espressorul automat este aparatul de care ai nevoie pentru a-ți prepara rapid o cafea bună, cu o aromă intensă și un strat savuros de spumă.

Alegerea cafelei boabe pentru espressorul automat nu este dificilă, deoarece oferta este cât se poate de variată. Caută să vezi nivelul de prăjire, tonurile și notele de arome, precum și gradul de intensitate a cafelei. Prin urmare, cea mai bună cafea boabe pentru espressorul automat depinde de gusturile tale! În general, un astfel de aparat râșnește orice tip de boabe de cafea.

Recomandat ar fi să experimentezi mai multe tipuri de cafea boabe pentru a vedea care îți place mai mult. Este posibil să ai mai multe preferințe de arome în timpul unei zile, mai ales dacă bei două cafele pe zi. De exemplu, dimineața poți prepara un espresso, iar după-amiaza o cafea mai puțin intensă sau un cappuccino. Espressorul automat te va ajuta să faci asta.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Beneficiile cafelei

Cafeaua consumată în cantități moderate aduce câteva beneficii organismului. Există studii care au demonstrat că un anumit nivel de cofeină îmbunătățește activitatea creierului și stimulează capacitatea de memorare pe termen scurt. Mai mult decât atât, cafeaua conține vitamine, minerale și, mai ales, antioxidanți. Desigur, cea mai plăcută senzație este starea de bine oferită în fiecare dimineață.

Prin urmare, alegerea celei mai bune cafele boabe pentru espressorul automat ține de preferințele tale și nu de tendințe.

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri