ghid pentru o viaţă împlinită

Mancaruri de post

slide-ul 5 / 6
Mancaruri de post: Paste de post cu vinete coapte

Paste de post cu vinete coapte

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare:

500 g paste
2 vinete mari
1 ceapa mare
3 rosii
1 legatura de patrunjel
3 catei de usturoi
50 ml ulei
sare
piper
1lingura otet de vin
frunze de busuioc


Mod de preparare:

Se spala si taiem vinetele in cuburi. Le presaram cu sare si le lasam sa se scurga de zeama. Dupa ce s-au scurs, adaugam doua linguri de ulei, otet de vin si piper. Le amestecam bine si le coacem timp 40 minute. Este indicat sa le intoarcem pentru a se coace uniform.
Pastele se fierb in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece dupa fierbere si se lasa la scurs.
Rosiile, usturoiul si ceapa se calesc in restul de ulei. Adaugam patrunjelul si busuiocul tocate marunt, apoi vinetele coapte. Le lasam pe foc pentru cateva minute. Apoi punem pastele si amestecand incet, le mai lasam pe foc vreme de cateva minute. Pofta buna.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mancaruri de post.

 
Setari Cookie-uri