In zilele de post, preparati acest amestec mexican si ciuperci umplute!
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare:
1 cub margarina 50 gr.
450 gr amestec Mexican
300 gr. Ciuperci
8 ciuperci intregi
1 ceapa
Mod de preparare:
Se pune margarina in tigaie, se adauga ciupercile taiate julien, apoi adaugam amestecul Mexican, il fierbem la foc mic, timp de 20 minute, amestecand mereu. Ciuperci intregi se spala si se indeparteaza coditele. Punem ciupercile pe gratar bine incins, iar in interior punem un pic de delicat sau sare. Lasam pana se coc ciupercile. Intr-o tigaie punem un pic de ulei, o ceapa mica si coditele de ciuperci tocate marunt. Le calim un pic, apoi punem piper si sare. Asezam pe platou amestecul mexican, pe margine punem ciupercile umplute cu compozitia din tigaie din ceapa si ciuperci. Le ornam cum dorim.
Pofta buna! :)