- 1 kg de cirese
- 250 ml apa
- 150 g zahar
- un pliculet de zahar vanilat
- putina sare
Mod de preparare
Apa se pune la fiert cu zaharul, putina sare si zaharul vanilat.
Dupa ce s-a legat putin se adauga ciresele si se lasa sa fiarba.
Este excelent!
Vizionare placuta
Recomandat pentru tine
De la partenerii noștri
Articole recomandate
ABONARE NEWSLETTER
Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân