- 1 sticla de vin alb
- jumatate de sticla de vin spumos
- 600 de g de capsuni
- 50 g de zahar
Mod de preparare
300 de g de capsuni se pun intr-un vas la frigider, nu inainte de a taia capsunile in doua si a se adauga si zahar.
Se pune si vinul alb peste capsuni si se lasa 12 ore la macerat.
Restul de capsuni se amesteca cu vasul de capsuni care a stat la macerat.
Cand se serveste se adauga si vinul spumant.
Nu ezita sa incerci acest cocktail de capsuni!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă