- 1 sticla de vin alb
- jumatate de sticla de vin spumos
- 600 de g de capsuni
- 50 g de zahar
Mod de preparare
300 de g de capsuni se pun intr-un vas la frigider, nu inainte de a taia capsunile in doua si a se adauga si zahar.
Se pune si vinul alb peste capsuni si se lasa 12 ore la macerat.
Restul de capsuni se amesteca cu vasul de capsuni care a stat la macerat.
Cand se serveste se adauga si vinul spumant.
Nu ezita sa incerci acest cocktail de capsuni!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară