- 1 sticla de vin alb
- jumatate de sticla de vin spumos
- 600 de g de capsuni
- 50 g de zahar
Mod de preparare
300 de g de capsuni se pun intr-un vas la frigider, nu inainte de a taia capsunile in doua si a se adauga si zahar.
Se pune si vinul alb peste capsuni si se lasa 12 ore la macerat.
Restul de capsuni se amesteca cu vasul de capsuni care a stat la macerat.
Cand se serveste se adauga si vinul spumant.
Nu ezita sa incerci acest cocktail de capsuni!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân