ghid pentru o viaţă împlinită

Fasole pastai cu ciuperci in sos de rosii

O reteta de post foarte gustoasa si usor de preparat

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 1 borcan de rosii in bulion
  • 1 borcan de fasole pastai
  • 1 borcan de ciuperci
  • 1 canuta de ulei
  • sare
  • condimente
  • marar
  • optional 2 linguri de faina pentru ca sosul sa fie un pic legat si 2 catei de usturoi

Mod de preparare fasole pastai cu ciuperci in sos de rosii:

Se caleste ceapa in ulei, se adauga ardeiul tocat fin, se pune putina apa si se fierbe pana scade apa, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa un pic sa se caleasca, iar apoi se adauga rosiile. Se potriveste de sare si se lasa la fiert vreo 10-15 min. Daca va place sosul mai gros se desfac 2 linguri de faina in 50 ml de apa rece si se toarna peste ingrediente, puteti pune pentru o aroma mai buna 2 catei de usturoi taiati fin sau pasati ca pentru mujdei. Se adauga la final fasolea pastai (daca se adauga mai devreme se sfarama). Se lasa pana da in clocot si se pune mararul.
Pofta buna !

O reteta propusa de: Violeta Matei (mateivioletadorina)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Fasole pastai cu ciuperci in sos de rosii

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.