ghid pentru o viaţă împlinită

Paella

Paella, un preparat aromat si savuros!

Iti recomandam aceasta reteta de paella, perfecta pentru cinele cu prietenii!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prepare Paella:

  • 500 g piept de pui
  • 1 cana fasole uscata fiarta
  • 1 cana fasole verde
  • 1 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 8 creveti jumbo
  • 4 cani supa de legume
  • 2 foi de dafin
  • cateva fire de sofran
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare Paella:

Pieptul de pui se asezoneaza cu sare si piper si se rumeneste in ulei incins. Ceapa se toaca marunt si se caleste, separat. Se adauga fasolea uscata, fiarta, fasolea verde, crevetii si se amesteca. Se adauga boia si se lasa se lasa pe foc cateva minute. Se adauga pieptul de pui peste amestecul de fasole, se adauga supa de legume si firele sofran. Cand incepe sa fiarba, se adauga orezul. se lasa pe foc pana fierbe orezul si lichidul scade. La final, se poate adauga fire de patrunjel, pentru decor.

Incearca si aceasta reteta de paella vegetala!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paella.