Vreau sa spun ca m-au atras fursecurile acestea din prima clipa in care le-am vazut si mi-au placut foarte, foarte mult....au avut un mare succes, terminandu-se imediat :) cu siguranta o sa le mai prepar.

Avem nevoie de:

  • 120 g margarina (in retata originala era unt)
  • 80 g zahar
  • 1 ou mare, separat galbensul de albus
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 150g faina
  • 1 praf de sare
  • 1/2 de varf de cutit de praf de copt
  • 100 de grame de nuci usor prajite si tocate marisor
  • dulceata (eu am folosit de visine)

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul, margarina si zaharul vanilat pana devine o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusul (care mie mi s-a spart cand l-am separat de albus). Se amesteca pana se incorporeaza galbenusul apoi se adauga faina si se framanta pana devine un aluat moale.

Se bate albusul pana face spuma si din aluat se fac bilute mici de 2 cm diametru care se dau prin albus si apoi prin nucile maruntite. In fiecare biluta se face cate o gaura in care se va pune cate o visina din dulceata (sau alte fructe din dulceata pe care o folositi) si se da la cuptor la 180grade , 15minute, sau pana se rumenesc frumos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri