Un aperitiv festiv, pe care il puteti prepara la orice sarbatoare.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • 100 g ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • Branza bine scursa 200 g
  • Morcovi 200 g
  • Smantana 200 g
  • Sunca 200 g
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:
Se mixeaza ouale,se adauga sare,piper,laptele si se amesteca foarte bine.Adaugam 100 g branza,ceapa taiata marunt,mararul si patrunjelul si amestecam foarte bine.Se coc in cuptorul preincalzit,pe hartie de copt,15 minute,la 180 grade.Cand este gata se lasa la racit,apoi se intinde amestecul format din 1/2 cantitatea de smantana si morcovul dat pe razatoarea mica.Se intinde apoi pe toata suprafata ruladei feliile de sunca,apoi peste sunca se pune smantana amestecata cu 100 g branza.Se ruleaza si se lasa in firgider cateva ore.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri