29 Martie 2014 publicat în Retete culinare 21 share-uri

Combinatia perfecta: o usoara si rapida supa de legume, imbogatita la final cu un ou perfect, moale si delicat, care adauga savoare si consistenta legumelor!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri romanesti:

  • o mana de sparanghel (in jur de 10 fire)
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • sare
  • ulei de masline
  • un ou
  • putin otet

Mod de preparare supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri:

Puneti la fiert ingredientele pentru supa si pasati legumele cand au fiert. Cand supa e gata de servit, puneti pe foc o oala cu un litru de apa si 2 linguri de otet alb. Cand aba e foarte fierbinte (dar inca nu a dat in clocot!), spargeti oul intr-un mic bol si turnati-l in apa incet, cat mai aproape de suprafata apei (daca il spargeti direct in apa, riscati sa nu se mai inchege frumos). Lasati oul sa fiarba 2 minute pentru un miez moale.
Scoateti oul din apa cu o mica sita si puneti-l in supa. Condimentati cu piper proaspat macinat.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri