ghid pentru o viaţă împlinită

Reteta chinezeasca: vita cu legume

O reteta inspirata de vecinii nostri indepartati, o reteta chinezeasca cu vita bambus, telina si sosuri dulci-iuti. Merita incercata!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru vita cu legume:

De data aceasta am folosit fasii de bambus, ceapa rosie, ardei iute, morcov si telina radacina si cateva fasii de carne de vita. Toate acestea le-am sotat la wok incins cu putin ulei, iar dupa 5 minute am adaugat si sosurile, mai exact sos de chilli pentru gust dulce-iute si sos de soia pentru sarat, se mai poate adauga si un strop de zeama de lime sau lamaie pentru putin acrisor. Finalul s-a incheiat pe un pat de orez cu ou si stropit cu putin sos de soia.
Incercati, totul consta in wok incins, ingrediente pregatite inainte si 10 minute.

vita cu legume

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul foodquicklygood.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta chinezeasca: vita cu legume.


Discutii despre Reteta chinezeasca: vita cu legume

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.