ghid pentru o viaţă împlinită

Muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate

O reteta deosebita de friptura de porc la cuptor.

Timp de preparare: 120 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc cu ciupercute si pere:

  • 500 gr muschiulet de porc
  • 2 pere
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras
  • 300 gr ciupercute Champignon
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 lingurite sare sau dupa gust
  • tarhon uscat
  • frunzulite de patrunjel proaspat
  • piper
  • catei de usturoi

Mod de preparare muschiulet de porc cu ciupercute si pere:

Muschiuletul l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.

Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.

Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.

Am lasat la cuptor cam 1 ora.

Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.

Am servit muschiuletul cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.

muschiulet de porc

O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate.