ghid pentru o viaţă împlinită

Friptura aromata de pui

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura de pui:

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
  • sare si piper

Mod de preparare friptura de pui:

Spalam carnea, o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava ,turnam uleiul si vinul, presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos, scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
Pofta buna !

Reteta oferita de: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

friptura de pui

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura aromata de pui.