Specialitatile care deschid apetitul pentru mesele din perioada sarbatorilor de iarna sunt aperitivele. Opteaza pentru aperitive reci sau calde, pe care le poti aseza pe platouri decorate cu frunze de salata verde sau masline.

Va prezentam mai jos cateva idei de aperitive pe care le puteti prepara pentru masa de Craciun:

  1. Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou O reteta savuroasa si aspectuoasa preparata din piept de pasare, morcov si ou.

 

2. Chiftele in aluat Cu aceasta reteta, vei uimi toti musafirii!

 

3. Aperitiv cu somon Un aperitiv extraordinar preparat din somon, branza dulce si smantana.

4.Salata de boeuf Salata de boeuf este nelipsita la masa de Craciun!

5. Tarta cu pui si legume O tarta minunata cu piept de pui si legume

6. Clatite aperitiv cu ficat de porc Un aperitiv gustos si simplu de preparat.

 De asemenea, la masa de Craciun nu trebuie sa lipseasca preparatele din carne de porc: toba, lebar, sorici, sunca, piftie.