Usor, rapid, gustos!
Ardei umpluti cu branza

Ingrediente

6 ardei
200 g branza de burduf
100 g unt
1 ceapa
o lingura de mustar
boia

Ceapa se da pe razatoarea mica. Apoi, se amesteca cu branza, margarina (incalzita in prealabil), mustarul si boiaua pana se obtine o pasta.

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri. Apoi, se umplu ardeii cu pasta de branza si se lasa la frigider timp de o ora. Apoi, se taie rondele.

Masline umplute

Ingrediente

200 g masline mari
40 g margarina
o lingurita de pasta de peste.

Maslinele se fierb putin in apa pentru a se desara. Apoi, se taie maslinele pe lungime si se scoate cu grija samburele. Pasta de peste se freaca cu unt. Crema astfel obtinuta se foloseste pentru umplerea maslinelor.

Rosii umplute

Ingrediente

8 rosii
100 g orez
maioneza
2 legaturi de marar
salata verde

Se spala rosiile si se scobesc de miez. Se sareaza si se lasa cu gura in jos pentru a se scurga zeama. Se fierbe orezul, se lasa la racit si se amesteca cu maioneza, se asezoneaza cu sare si piper si se adauga mararul tocat marunt. Se umplu rosiile cu amestecul rezultat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri