Ingrediente necesare pentru bruschete de mazare cu menta:
300 gr. mazare
o mana de frunze de menta proaspata de preferinta
4 linguri ulei de masline
nitica branza telemea
un catel de usturoi
felii de paine
Mod de preparare bruschete de mazare cu menta:
Fierbem mazarea in apa cu sare, cand s-a inmuiat, o scurgem, daca aveti nervi, o puteti curata si de pielits, eu una nu m-am mai complicat si nu cred ca am afectat prea mult prin asta rezultatul final.
Pasam intr-un bol mazarea cu uleiul de masline, menta maruntita, asezonam dupa gust cu sare si piper.
Prajim painea si, daca e sa procedam ca la carte, o frecam cu usturoi, eu n-am facut-o pentru ca urma sa ies din casa si nu vroiam sa “parfumez ” atmosfera. Ungem feliile de paine cu pasta de mazare, presaram deasupra feliute subtiri de branza telemea, niste salatica alaturi ar fi ideal et voila – o bunatate de mancarica!