Ingrediente necesare pentru salata de mei cu legume coapte pe gratar:
o cana de mei
cateva ciuperci Champignon
ceapa rosie
ardei rosu
1 zucchini
patrunjel verde
1 lingura ulei de masline
Mod de preparare salata de mei cu legume coapte pe gratar:
Meiul l-am fiert cu aproximativ doua cani de apa, pana a fost moale si pufos. Pe grill, alaturi de carne, am pus bucatile de ardei, ceapa taiata rondele groase, la fel si zucchini si ciupercutele. Le-am lasat pana s-au copt bine si le-am amestecat cu meiul. Am adaugat uleiul si patrunjelul verde si am potrivit la gust cu sare. E o salata grozava pentru orice gratar, satioasa si diferita. In plus este o solutie perfecta pentru vegetarienii care va insotesc, o dovada ca gratarul nu este doar despre carne!
De pregatiti gratarul undeva la iarba verde, puteti fierbe meiul de acasa si sa il amestecati dupa ce ati copt legumele.