Am fiert la foc mic, cam 10 minute afinele impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Le-am fiert cam 10 minute pana s-a topit tot zaharul si au inceput sa-si lase sirop si sa-si schimbe usor culoarea. Gelatina am hidratat-o in 2 linguri de apa rece si dupa 10 minute am adaugat-o si pe ea la afine. Am incorporat totul si am lasat deoparte sa se raceasca. Frisca am mixat-o foarte bine si am adaugat la ea afinele cu sirop cu tot. Intr-o tava am pus o foaie de prajitura, am pus o jumatate din cantintatea de crema formata, a urmat a doua foaie de prajitura, restul de crema si apoi a treia foaie de prajitura. Am lasat astfel prajitura mea la frigider 3 ore, apoi am ornat-o cu frisca si afine proaspete.
Foarte fructoasa, nici prea dulce, nici prea acrisoara. Si cam asta este povestea prajituricii mele!