O reteta gustoasa de snitele din piept de pui cu pesmet

Timp de preparare snitel din piept de pui cu pesmet:

30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente snitel din piept de pui cu pesmet:

  • 2 bucati piept de pui dezosat Snitel din piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit snitelele
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare snitel din piept de pui cu pesmet:

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri sa nu se adune la prajit, le pipera, le saram. Intro farfurie batem bine ouale cu putina sare. Carnea pregatita pt snitele asa cum am descris mai sus, se da prin faina, apoi prin ou si in final prin pesmet, dupa care se pune la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti, apoi se scoate pe un servet absorbant de hartie. Aceste snitele, se servesc alaturi de cartofi natur, sau pireu langa o salata de castraveti.

Mai multe retete retete interesante puteti gasi pe blogul dulcesarat.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Snitele din piept de pui cu pesmet.