Timp de preparare snitel din piept de pui cu pesmet:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente snitel din piept de pui cu pesmet:
- 2 bucati piept de pui dezosat
- 2 oua
- sare
- piper
- ulei pt prajit snitelele
- faina
- pesmet
Mod de preparare snitel din piept de pui cu pesmet:
Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri sa nu se adune la prajit, le pipera, le saram. Intro farfurie batem bine ouale cu putina sare. Carnea pregatita pt snitele asa cum am descris mai sus, se da prin faina, apoi prin ou si in final prin pesmet, dupa care se pune la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti, apoi se scoate pe un servet absorbant de hartie. Aceste snitele, se servesc alaturi de cartofi natur, sau pireu langa o salata de castraveti.
Mai multe retete retete interesante puteti gasi pe blogul dulcesarat.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?