Timp de preparare snitel din piept de pui cu pesmet:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente snitel din piept de pui cu pesmet:
- 2 bucati piept de pui dezosat
- 2 oua
- sare
- piper
- ulei pt prajit snitelele
- faina
- pesmet
Mod de preparare snitel din piept de pui cu pesmet:
Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri sa nu se adune la prajit, le pipera, le saram. Intro farfurie batem bine ouale cu putina sare. Carnea pregatita pt snitele asa cum am descris mai sus, se da prin faina, apoi prin ou si in final prin pesmet, dupa care se pune la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti, apoi se scoate pe un servet absorbant de hartie. Aceste snitele, se servesc alaturi de cartofi natur, sau pireu langa o salata de castraveti.
Mai multe retete retete interesante puteti gasi pe blogul dulcesarat.blogspot.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei