O reteta savuroasa de ardei umpluti cu orez

Ingrediente ardei umpluti cu orez:

  • 200 g orez
  • 750 ml supa
  • 4 ardei grasi Ardei umpluti cu orez. Reteta ardei umpluti cu orez
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva peste (sardine)
  • 50 g parmezan
  • 2 linguri cuburi de rosii
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • sare, piper

Mod de preparare ardei umpluti cu orez:

Se fierbe orezul in supa si se scurge surplusul de zeama. Se spalaArdei umpluti cu orez. Reteta ardei umpluti cu orez si parmezan cei 4 ardei grasi, li se taie capacul si se golesc de cotoare - acesti ardei se umplu cu un amestec format din orez, patrunjel tocat, 2 catei de usturoi pisati, conserva peste( eu am avut de sardine) si parmezan. Ardeii astfel umpluti se dau la cuptor cam 40 de minute, intr-un vas cu capac. Intre timp pregatiti un sos salsa, amestecand cele 2 linguri de cuburi de rosii, 1 lingura de ceapa tocata si o lingura de busuioc cu 1 lingura de otet, una de ulei, comdimentand cu sare si piper.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ardei umpluti cu orez.