IN ACEST ARTICOL:
O reteta savuroasa de ardei umpluti cu orez

Ingrediente ardei umpluti cu orez:

  • 200 g orez
  • 750 ml supa
  • 4 ardei grasi
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva peste (sardine)
  • 50 g parmezan
  • 2 linguri cuburi de rosii
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • sare, piper

Mod de preparare ardei umpluti cu orez:

Se fierbe orezul in supa si se scurge surplusul de zeama. Se spala

cei 4 ardei grasi, li se taie capacul si se golesc de cotoare - acesti ardei se umplu cu un amestec format din orez, patrunjel tocat, 2 catei de usturoi pisati, conserva peste( eu am avut de sardine) si parmezan. Ardeii astfel umpluti se dau la cuptor cam 40 de minute, intr-un vas cu capac. Intre timp pregatiti un sos salsa, amestecand cele 2 linguri de cuburi de rosii, 1 lingura de ceapa tocata si o lingura de busuioc cu 1 lingura de otet, una de ulei, comdimentand cu sare si piper.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri