Ingrediente ardei umpluti cu orez:
- 200 g orez
- 750 ml supa
- 4 ardei grasi
- patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 1 conserva peste (sardine)
- 50 g parmezan
- 2 linguri cuburi de rosii
- 1 lingura ceapa tocata
- 1 lingura busuioc
- 1 lingura ulei
- 1 lingura otet
- sare, piper
Mod de preparare ardei umpluti cu orez:
Se fierbe orezul in supa si se scurge surplusul de zeama. Se spala
cei 4 ardei grasi, li se taie capacul si se golesc de cotoare - acesti ardei se umplu cu un amestec format din orez, patrunjel tocat, 2 catei de usturoi pisati, conserva peste( eu am avut de sardine) si parmezan. Ardeii astfel umpluti se dau la cuptor cam 40 de minute, intr-un vas cu capac. Intre timp pregatiti un sos salsa, amestecand cele 2 linguri de cuburi de rosii, 1 lingura de ceapa tocata si o lingura de busuioc cu 1 lingura de otet, una de ulei, comdimentand cu sare si piper.Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!