Rulada dungata, un desert absolut delicios!

Iti propunem o delicioasa rulada dungata, simplu si usor de preparat!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada

Pentru aluat:

  • 4 oua
  • 200 g de zahar
  • 190 gr faina
  • 4 linguri de apa
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri de cacao

Pentru crema:

  • 300 de grame de mascarpone
  • 200 -250 de grame de unt
  • zahar vanilat
  • 1 lingurita rom
  • fructe dupa preferinta

Mod de preparare rulada dungata:

Separam albusurile de galbensuri. Se bat galbenusurile cu zahar pana se albesc. Albusurile se bat spuma. Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat si se adauga peste galbensuri. Amestecam. Adaugam albusurile si amestecam cu grija. Impartim aluatul in doua parti. Intr-o parte se adauga cacao si se amesteca. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se alterneaza fasii de aluat luminos cu cel de cacao pana epuizam aluaturile. Se introduc in cuptorul preincalzit, la 180 de grade pentru 15 minute. Se rastoarna apoi pe un prosop si se ruleaza. Pentru crema amestecam toate ingredientele si umplem rulada dupa racire. Se ruleaza si se introduc in frigider.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada dungata.