Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 3 bucati de macrou (dar se poate face cu orice fel de peste)
- 1 morcov
- 2 tulpini de telina
- 1 ceapa
- 2 ardei
- 2 rosii
- 1 cartof
- 2 linguri de orez
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 lingura ulei
- leustean, patrunjel
- suc de lamaie ptr acrit (n-am avut bors)
Mod de preparare:
Pestele se curata si se taie bucati, iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovul. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii, cartoful si tulpina de telina.
Tot acum se poate adauga si pasta de tomate, apoi adaugam apa. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste. Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc. La sfarsit, se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Ciorba de peste se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.