Prepara-le celor dragi o delicioasa ciorba de peste.Daca tot se raceste vremea...

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 3 bucati de macrou (dar se poate face cu orice fel de peste)
  • 1 morcov
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 cartof
  • 2 linguri de orez
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 lingura ulei
  • leustean, patrunjel
  • suc de lamaie ptr acrit (n-am avut bors)

Mod de preparare:
Pestele se curata si se taie bucati, iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovul. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii, cartoful si tulpina de telina.
Tot acum se poate adauga si pasta de tomate, apoi adaugam apa. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste. Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc. La sfarsit, se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Ciorba de peste se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.

O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de peste.