Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 vanata potrivita
- 3 rosii
- 5 cartofi
- 100 ml bulion
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 1 legatura patrunjel
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Am curatat cartofii, i-am taiat rondele, i-am rumenit in ulei de masline, apoi am stins cu bulionul si i-am mai lasat putin la fiert. Dupa ce s-au fiert i-am pus intr-un vas termorezistent si m-am apucat sa prajesc vanata. Am taiat-o rondele sau felii si am prajit-o in ulei de masline. Apoi am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am calit in uleiul ramas de la vinete, dupa care am adaugat sucul de rosii (cele 3 rosii le-am dat pe razatoare), sare si piper; am mai lasat putin la fiert pana s-a facut un sos. M-am intors la cartofi pe care i-am presarat cu frunze de patrunjel, apoi am turnat sosul peste ei. Am asezat feliile de vanata peste cartofi si am mai dat la cuptor pentru 15 minute.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse