Iata o salata de pepene cu piept de pui ideala pentru o cina usoara si consistenta.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g pepene galben
  • 150 g piept de pui
  • 1/2 ceapa
  • 150 g iaurt
  • 1/2 portocala
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • cateva frunze de salata verde
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se presara cu scortisoara si piper si se lasa la rece 15-20 minute. Apoi, se frige pe ambele parti, pe un grill sau gratar. Dupa ce s-a rumenit bine, pieptul de pui se taie fasii. Frunzele de salata se spala, se zvanta bine de apa si se rup in bucati mici. Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie in cubulete. La fel si portocala. Ceapa se curata si se toaca fin. Intr-un bol, se amesteca fructele, carnea de pui, ceapa, iaurtul, zeama de lamaie si un praf de sare. Dupa preferinta, se poate adauga o lingura de miere sau zahar brun.

Sursa foto : Kake Pugh


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de pepene cu piept de pui.