Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- 6 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati dovleceii si ii taiati rondele. Ungeti o tava cu putin unt, asezati rondele de dovlecel, dupa care adaugati uleiul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel tocat fin. Introduceti tava in cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute. Puteti servi cu smantana sau iaurt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară