Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 140 g faina
- 25 g cacao
- 1 1/2 lingurita praf de copt
- 1 ou
- 1 galbenus
- 100 zahar
- 60 g unt
- 50 g ciocolata neagra
- 60 g nuca
- un praf de sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, amestecati faina, cacao, praf de copt si un praf de sare. Topiti ciocolata si untul la bain-marie. Intre timp, bateti oul, galbenusul si zaharul. Amestecati apoi, compozitia obtinuta cu ciocolata si untul poti. Adaugati amestecul de faina si omogenizati bine. La final, adaugati nucile si impachetati aluatul in folie alimentara si il lasati cateva ore in friger. Incingeti cuptorul, puneti aluatul inauntru si lasati-l sa se coaca. Se serveste taiat in diverse forme cu cafea alaturi.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !