Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 140 g faina
- 25 g cacao
- 1 1/2 lingurita praf de copt
- 1 ou
- 1 galbenus
- 100 zahar
- 60 g unt
- 50 g ciocolata neagra
- 60 g nuca
- un praf de sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, amestecati faina, cacao, praf de copt si un praf de sare. Topiti ciocolata si untul la bain-marie. Intre timp, bateti oul, galbenusul si zaharul. Amestecati apoi, compozitia obtinuta cu ciocolata si untul poti. Adaugati amestecul de faina si omogenizati bine. La final, adaugati nucile si impachetati aluatul in folie alimentara si il lasati cateva ore in friger. Incingeti cuptorul, puneti aluatul inauntru si lasati-l sa se coaca. Se serveste taiat in diverse forme cu cafea alaturi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară