Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 140 g faina
- 25 g cacao
- 1 1/2 lingurita praf de copt
- 1 ou
- 1 galbenus
- 100 zahar
- 60 g unt
- 50 g ciocolata neagra
- 60 g nuca
- un praf de sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, amestecati faina, cacao, praf de copt si un praf de sare. Topiti ciocolata si untul la bain-marie. Intre timp, bateti oul, galbenusul si zaharul. Amestecati apoi, compozitia obtinuta cu ciocolata si untul poti. Adaugati amestecul de faina si omogenizati bine. La final, adaugati nucile si impachetati aluatul in folie alimentara si il lasati cateva ore in friger. Incingeti cuptorul, puneti aluatul inauntru si lasati-l sa se coaca. Se serveste taiat in diverse forme cu cafea alaturi.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei