Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 140 g faina
- 25 g cacao
- 1 1/2 lingurita praf de copt
- 1 ou
- 1 galbenus
- 100 zahar
- 60 g unt
- 50 g ciocolata neagra
- 60 g nuca
- un praf de sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, amestecati faina, cacao, praf de copt si un praf de sare. Topiti ciocolata si untul la bain-marie. Intre timp, bateti oul, galbenusul si zaharul. Amestecati apoi, compozitia obtinuta cu ciocolata si untul poti. Adaugati amestecul de faina si omogenizati bine. La final, adaugati nucile si impachetati aluatul in folie alimentara si il lasati cateva ore in friger. Incingeti cuptorul, puneti aluatul inauntru si lasati-l sa se coaca. Se serveste taiat in diverse forme cu cafea alaturi.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor