Biscuiti cu ciocolata, un desert perfect pentru intreaga familie!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 140 g faina
  • 25 g cacao
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 100 zahar
  • 60 g unt
  • 50 g ciocolata neagra
  • 60 g nuca
  • un praf de sare

Mod de preparare:

Intr-un vas, amestecati faina, cacao, praf de copt si un praf de sare. Topiti ciocolata si untul la bain-marie. Intre timp, bateti oul, galbenusul si zaharul. Amestecati apoi, compozitia obtinuta cu ciocolata si untul poti. Adaugati amestecul de faina si omogenizati bine. La final, adaugati nucile si impachetati aluatul in folie alimentara si il lasati cateva ore in friger. Incingeti cuptorul, puneti aluatul inauntru si lasati-l sa se coaca. Se serveste taiat in diverse forme cu cafea alaturi.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Biscuiti cu ciocolata si nuca.