O spuma de ciocolata si cafea cu o textura fina, aerata si matasoasa. Un deliciu!

Ingrediente:

  • 200 g ciocolata amaruie Spuma de ciocolata cu cafea. Reteta spuma de ciocolata cu cafea
  • 2 linguri lichior de cafea
  • 3 oua foarte proaspete,
  • 3 linguri cafea preparata
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 lingura unt.

Preparare:

Se mixeaza galbenusurile, untul si 1 lingura cu zahar, pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile spuma cu zaharul ramas, adaugat treptat, pana se obtine o bezea lucioasa.
Intr-un vas, se pun lichiorul de cafea, cafeaua si ciocolata rupta in bucati. Se pune vasul pe baie de aburi si se amesteca pana cand se topeste ciocolata. Se da vasul deoparte si se incorporeaza crema cu galbenusuri, apoi bezeaua, amestecand usor. Compozitia obtinuta se toarna in cupe si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a fi servita. Se poate decora cu frunze de menta si ciocolata rasa.
Un vis dulce!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spuma de ciocolata cu cafea.