Incearca o excelenta tarta cu struguri!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200 g faina
  • 50 g fulgi de ovaz
  • 2 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 100 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura rom
  • 1 praf de sare

Umplutura:

  • 750 g struguri albi
  • 4 albusuri
  • 1 lingura zahar
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • zahar pudra

Mod de preparare:

Amestecati faina cu fulgii de ovaz, faceti o gropita la mijloc, puneti toate celelalte ingrediente si framantati. Aluatul astfel preparat se inveleste intr-o folie de plastic si se tine 30 de minute la rece. Apoi il intindeti intr-o tava rotunda si il lasati sa se coaca 15 minute in cuptorul incins. Pastrati cateva boabe de struguri pentru ornat, iar restul - taiati in doua si fara seminte - presarati peste aluat. Bateti albusurile spuma, adaugati zaharul si fulgii de ovaz si intindeti peste boabele de struguri. Decorati tarta cu boabe de struguri, mai lasati 20 de minute la cuptor si cand e gata presarati cu zahar pudra.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tarta cu struguri.