1 / 7

Drob de pasare

Ingrediente necesare pentru Drob de pasare:

  • 0,5 kg pipote de pasare
  • 1kg ficat de pasare
  • 10 oua
  • 3 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • condiment special pt. drob
  • sare
  • piper

Mod de preparare drob de pasare:

Pipotele si ficatul se fierb, apoi se toaca marunt. Se toaca fin mararul, patrunjelul, ceapa si usturoiul verde. Se amesteca maruntaiele cu verdeata si 4 oua crude. Se asezoneaza cu sare, piper si condimente dupa gust. Se unge o tava cu ulei (20 x 30 cm), se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia de drob. Din loc in loc se aseaza 5 oua fierte, taiate pe jumatate, si se apasa usor cu mana, pt. ca acestea sa intre in compozitie. Deasupra se intinde glazura facuta din 1-2 albusuri de ou batute bine cu sare si piper. Drobul se coace la 170 de grade, timp de aprox. 40 minute. Drobul de pasare se portioneaza numai dupa ce s-a racit bine si se serveste cu legume proaspete.

Aceasta reteta este oferita de blogul truedelights.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri