Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu crema de branza:
400 gr ciuperci proaspete,micute(oite,vineciori)
4 oua
200 gr telemea de vaca
50 gr cascaval
1 leg marar,patrunjel sau ceapa verde(fiecare alege dupa gust,eu am folosit patrunjel)
100 gr faina
100 gr pesmet
sare,piper
Mod de preparare ciuperci pane umplute cu crema de branza:
Indepartati piciorusele ciupercilor,spalati-le si scurgeti-le bine de apa.Amestecati intr-un castron branza cu mararul, 2 oua cascavalul dat pe razatoarea mare,sare si piper dupa gust.
Umpleti ciupercile cu amestecul de branza.
Uniti cate 2 ciuperci, indepartati surplusul de compozitie si prindeti-le cu o scobitoare.
Treceti perechile de ciuperci prin faina, apoi ou batut si , la final, prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Sunt bune atat calde, cat si reci.